rezerva o masa

Rezervati-va o masa online gratuit & rapid & eficient

Povestea noastra

Mandri sa va servim

Fajitas Tex Mex a fost inaugurat in Iulie 2015 si imbina gustul mancarii texan-mexicane intr-o maniera exceptionala. Preparatele sunt create cu ingrediente de cea mai buna calitate, proaspete si naturale pentru un gust desavarsit. Oamenii continua sa revina la Fajitas Tex Mex pentru preparatele lor favorite: fajitas, burritos, rabo de toro, pulpo gallego, torrijas si mai ales pentru deliciosul desert tarta de queso.

Talentul si experienta bucatarului ( 15 ani in restaurante cu specific texan- mexican si spaniol din Madrid ) isi spun cuvantul , dovada fiind minunatiile pe care acesta le creaza in bucatarie.

Story-01 Story-02
Story-03

Restaurantul Fajitas Tex Mex adauga constant preparate noi in meniu si ofera posibilitatea testarii unor noi preparate din bucataria texan-mexicana si spaniola. Va invitam sa incercati un preparat nou de fiecare data!

De asemenea orice mancare buna trebuie insotita de o bautura pe masura!

Pentru desfatarea dumneavoastra dispunem de o varietate de vinuri de la cramele: Recas, Oprisor, Corcova, Liliac precum si un vin din indepartatul Chile. Sapte sortimente de tequila vin sa completeze gustul mancarii!

Locatia dispune de un amplu salon frumos compartimentat si decorat cu tablouri spectaculoase si picturi autentice care te introduc intr-o atmosfera specifica texan mexicana cu influente spaniole. In interiorul restaurantului sunt 12 mese.

Terasa interioara (90 de m2 respectiv 12 mese) este compartimentata in 3 foisoare si beneficiaza de aportul de umbra al boltei de vita-de-vie care reprezinta o adevarata desfatare in zilele caniculare de vara. Umbra, racoarea si linistea oferita fascineaza intregind tabloul atmosferei perfecte oferite de restaurantul Fajitas Tex Mex.

Terasa exterioara(40 m2- 5 mese) completeaza perfect tabloul restaurantului.

Muzica reprezinta un alt plus al locatiei noastre. Acordurile spaniole si mexicane te vor duce pe taramuri indepartate din exoticul Mexic si insorita Spanie.

Barriga llena, corazon contento! OLEEEEEE!!!!!!
(Inima-i fericita daca burta e plina!)

Stim ce asteptari ai de la noi

Si de aceea dorim sa ai parte de o experienta memorabila cu servire impecabila si mancare delicioasa.

Vezi meniul complet